BETALEN VIA IDEAL OF BIJ AFLEVERING

IMG 6232 2 e1589043272785

Algemene Voorwaarden

Op al onze producten geven wij standaard 1 jaar garantie.

Transportschade of defect? Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de verpakkingsmaterialen maar toch kan het onverhoopt gebeuren dat een artikel transportschade heeft als u deze uit de doos haalt. Gelukkig gebeurt het niet vaak mocht het wel gebeuren informeer ons dan direct en stuur een e-mail met een duidelijke foto en omschrijving. Wilt u zo vriendelijk zijn om in het onderwerp van de e-mail klacht te zetten? U kunt deze e-mail sturen naar info@mangohoutenmeubels.nl Wij zullen de klacht direct in behandeling nemen en het probleem zo spoedig mogelijk verhelpen.

Ook indien uw product onverhoopt een defect heeft dient u dit op dezelfde manier aan ons te melden. Retour binnen 14 dagen U heeft als consument het recht om de aangeschafte artikelen zonder opgave van reden binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour te sturen. U dient het product onbeschadigd en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat naar ons terug te sturen.

Let op: Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer het product onbeschadigd of in ieder geval in een zo oorspronkelijk mogelijke staat verkeerd. Bij gebruikssporen of beschadigingen behouden wij het recht de retour te weigeren. Download het formulier voor herroeping

 

U kunt de producten retourneren aan:

Mango Houten Meubels
T.a.v. Retour Mango Houten Meubels
Wateringweg 2
2031 EJ Haarlem

Call Now Button